★★★★★ 4,8 ud af 5 på Trustpilot

Affiliate Marketing


Plant Eras affiliate program giver influencers, websites, blogs og e-nyhedsbreve mulighed for at indgå samarbejde og på den måde tjene penge, mens de samtidig bliver en del af et større fællesskab. Vi samarbejder med dem, der ligeledes går ind for en sund og bæredygtig livsstil og stræber efter at være den bedste udgave af sig selv. 

Plant Era-websitet er det primære sted for salg af produkter. Programmet fungerer ved at Plant Eras samarbejdspartnere modtager kommission for alle salg, som henvises til Plant Eras webshop gennem et unikt link.
For hver gang en kunde besøger webshoppen og foretager et køb fra linket og eventuelle yderligere ordrer inden for syv dage, udbetales kommissionen. Kendetegnene ved vores affiliate partnere er websites, nyhedsbreve og/eller blogs, der fokuserer på sport, motion, sund livsstil samt diæter, fitness, bæredygtighed og vegetariske og veganske emner.

Plant Eras kunder er alle lige fra den travle mor til atleter, fagfolk, vegetarer/veganere og sundhedsbevidste forbrugere, der søger plantebaserede produkter.

Hvorfor tilmelde sig?

  • Vær' med til at inspirere andre til at være den bedste udgave af sig selv ved at bruge det reneste proteinpulver på markedet.
  • Bliv en del af et større fælleskab – en ny æra
  • Generøse kommissioner
  • Særlig rabat for vores samarbejdspartnere
  • Dedikerede affiliate managers

Du tilmelder dig ved at sende en e-mail Mercedes@theplantera.com med emnelinjen "Affiliate samarbejde".