★★★★★ 4,8 ud af 5 på Trustpilot

Plant Era: Et Firma Drevet af Bæredygtighed


 Vi bekæmper klimaforandringer

En plantebaseret diæt forbedrer ikke kun dit helbred, men gavner også vores planet. Vi ser gentagne eksempler på klimaforandringer i form af oversvømmelser, skovbrande og stigende temperaturer, og derfor har vi i Plant Era, fra start, valgt at give noget af vores overskud til at bekæmpe disse forandringer.

 

Plant Era donerer derfor 1% af vores årlige overskud til FNs Klimaforandrings Sekretariat, som støtter talrige klimaforandringsinitiativer til gavn for planeten og os alle sammen. Disse projekter tæller blandt andet:

  • Støtte til Salkhit vindmøllepark i Mongoliet, som skaber genanvendelig energi, jobs og investeringer og samtidig reducerer CO2-udledningen i Mongoliet.
  • Støtte til RIPPLE Africa (Velgørenhedsorganisation startet i Storbritannien), som har erstattet 40.000 traditionelle bål-pladser til tilberedning af mad med brændstofs-komfurer i Malawi. Dette har forebygget skovrydning og iltsvind i lokalområdet.
  • Støtte til Chacayes hydroelektriske projekt in Chile, som også skaber genanvendelig energi, og skaber vækst i lokalområdet.