Vision

Vision

Vores mission er at inspirere andre til at kreere, udvikle og udfordre status quo. Vi sigter efter at forbedre performance, højne sundheden og skubbe til bæredygtigheden. Vi nægter at gå på kompromis på vores jagt efter det bedste.

Vi er mere end blot plantebaseret kost

The Plant Eras ånd handler om at forsøge at blive den bedste: Moren der går fra kontoret kl 2 om natten, fodboldspilleren der træner før solopgang, pigen der passer sit fritidsjob ved siden af skolen og den enlige far, der presser en træning ind mellem sine to jobs. 

Plant Era er benzin til kampen for at opnå sine drømme

Vores produkter er designet til, at du kan yde dit maksimale hver eneste dag - uanset udfordringen. Vi udfordrer dig til at blive bedre - både for din egen skyld og for alle dem omkring dig. 

Når vi konstant forsøger at blive bedre, er det fordi, at vi ved, at når man bliver den bedste til noget, så skal man arbejde endnu hårdere.

Den der er selvtilfreds forbliver ikke den bedste. Derfor skal du aldrig være tilfreds med mindre end dit bedste.

Vores Historie

The Plant Era er grundlagt af Nicholas Orsini, der opdagede fordelene ved en plantebaseret diæt, mens han trænede op til sin Ironman. Hans restitution blev forbedret, og hans performance blev også markant forbedret gennem lavere kropsfedt, bedre mental klarhed og bedre velvære. I forbindelse med en cykeltur på tværs af Amerika i 2015 blev Orsini skuffet over udvalget af sportsernæring på grund af tilsat sukker, kunstige sødemidler og mangel på økologiske muligheder. Derudover var de fleste eksisterende muligheder dårligt opløselige, samt havde dårlig tekstur og smag. Det var gennem disse oplevelser, at Plant Era blev født og efter 9 måneder med fejlslagne forsøg, var der endelig et produkt, som Orsini kunne stå inde for.