★★★★★ 4,8 ud af 5 på Trustpilot

Om os


Vi tilbyder dig ét tilskud af højeste kvalitet til din hverdag, som sikrer dig de bedste forudsætninger for at opnå dine drømme og mål. 

 ✔️ Optimerer restitution
✔️ Reducerer træthed
✔️ Forbedrer energiniveauet

21 gram plante protein, vitamin b12,
 18 aminosyrer (BCAA + EAA) & jern

Vi er mere end bare plantebaseret tilskud til sportsfolk. The Plant Era repræsenterer en ånd for alle der har drømme og mål: den travle mor, atleten på fodboldbanen, den hårdtarbejdende iværksætter eller den studerende der knokler.

The Plant Era er til for at støtte dig i dine drømme. Vores proteinpulver er designet, så du kan give alt, hver eneste dag, uanset hvad der venter og kræves. Vi udfordrer og hjælper dig til at være bedre og udnytte dit fulde potentiale - for din familie, din sundhed, dit samfund, din planet og vigtigst af alt, for dig selv. Gå aldrig på kompromis med dine drømme og mål. Heller ikke med dit valg af tilskud. 

Stiftet af

The Plant Era er stiftet af Nicholas Orsini, der opdagede fordelene ved plantebaserede kostvaner, mens han trænede sig op til en Ironman. Hans opsving accelererede, og præstationen blev forbedret gennem et lavere kropsfedt, bedre mental klarhed og større helbred.

Under træningen blev han konstant skuffet over sportsernæringsmulighederne på markedet, da der oftest var tilsat sukker og kunstige sødestoffer. For ikke at nævne, de fleste havde en dårlig opløselighed, tekstur og smag. Det var derfor ideen om the Plant Era opstod, og efter cirka et års forsøg og udvikling er Orsini endelig tilfreds med vores plantebaseret produkt der nu er på markedet. Resultatet blev m
ere end bare proteinpulver. 

Udnyt dit fulde potentiale –
I samarbejde med ambassadør Pierre-Emerick, Arsenal F.C.